Tüfad Ankara Şubesi

Süper Kupa Trabzonspor'un

TFF Süper Kupanın sahibini belirleyecek olan, 2019-2020 Cemil Usta Sezonu Süper lig Şampiyonu Medipol Başakşehir ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Trabzonspor'un İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda mücadelesinin kazananı rakibini 2-1 yenen Trabzonspor oldu. 

Rüzgarlı ve kar yağışlı bir havada oynanan karşılaşmada Trabzonspor'un golleri 47. dakikada Djaniny ve 86. dakikada Ekuban'dan geldi..Medipol Başakşehir'in tek golünü  58. dakikada penaltıdan Demba Ba attı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen kupa töreninde Trabzonspor'a kupasıTürkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir tarafından takdim edildi..

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı,teknik kadro ve futbolcları kutlarız. Ayrıca Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu,yönetim kurulu ve tüm emeği geçenleri tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Öte yandan Süper Kupa finalini oynama başarısnı gösteren Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk,teknik kadro ve futbolcular ile Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, yönetim kurulunun ve tüm emeği geçenleri de tebrik eder, başarılar dileriz.

TÜFAD ANKARA ŞUBESİ