Tüfad Ankara Şubesi

Onursal Başkanımız Özkan SÜMER'i kaybettik.

Acımız büyük Özkan SÜMER Başkanımızı kaybettik .

Türk futbolunun duayen isimlerinden , Genel Merkez'in 1991-1997 yılları arasında Genel Başkanlığını yapan ve TÜFAD'ın kalkınma sürecinin kıvılcımını yakan isim olan Onursal Başkanımız , değerli hocamız Özkan Sümer'in Trabzon'da tedavi görmekte olduğu hastanede vefat ettğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.  

20 Kasım 1940 tarihinde doğan,Türk futbolunun her kademesinde değerli hizmetleri bulunan Özkan Sümer;Teknik Direktörlük döneminde Tarbzonspor'a 2 kez Süper Lig Şampiyonluğu, 1 Kez Türkiye Kupası Şampiyonluğu, 3 kez Cumhurbaşkanlığı Kupası Şampiyonluğu kazandırmıştır.

Özkan Sümer , 1980-1981 yılları arasında A Milli Takımımızın Teknik Direktörlüğünü yapmış, daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekilliği ve Trabzonspor Kulüp Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

Değerli hocamız 1997 yılından itibaren TÜFAD Onursal Başkanı olarak aramızda bulunurken, son olarak'ta önceki gün Trabzospor Kulübü tarafından yaptırılan ve açılışı yapılan Futbol Akademisine adı verilerek " Özkan Sümer Futbol Akademisi " olarak ismi ölümsüzleştirilmiştir.

Saygıdeğer Onursal Başkanımız,değerli hocamız Özkan Sümer'e Allah'tan rahmet; ailesi,yakınları,sevenleri ileTrabzonspor ve TÜFAD Camialarına başsağlığı dileriz. Mekanı Cennet Olsun.

TÜFAD Ankara Şubesi